- Bewaar

- Bewaar
Linguine met tomaat, gegrilde paprika en kalfssneden
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië Bier Palm Amberbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snij de kerstomaten in 2, scheur de blaadjes basilicum en pers het teentje knoflook.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Voeg de helft van het basilicum toe.
-
Snij de uitgelekte paprika’s in reepjes en de kalfssneden in hapklare stukjes.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de stukjes vlees 5 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de paprika’s en de kerstomatensalsa toe. Laat 2 min. sudderen.
-
Voeg de kerstomaten en daarna de pasta toe. Laat 1 min. verwarmen. Werk af met de rest van het basilicum.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan. Werk af met een draai van de pepermolen.
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië Bier Palm Amberbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Snij de kerstomaten in 2, scheur de blaadjes basilicum en pers het teentje knoflook.
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Voeg de helft van het basilicum toe.
-
Snij de uitgelekte paprika’s in reepjes en de kalfssneden in hapklare stukjes.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de stukjes vlees 5 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de paprika’s en de kerstomatensalsa toe. Laat 2 min. sudderen.
-
Voeg de kerstomaten en daarna de pasta toe. Laat 1 min. verwarmen. Werk af met de rest van het basilicum.
-
Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan. Werk af met een draai van de pepermolen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië Bier Palm Amberbier