Linguine met tomaat, gegrilde paprika en kalfssneden
Linguine met tomaat, gegrilde paprika en kalfssneden

Linguine met tomaat, gegrilde paprika en kalfssneden

35 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 638 kcal
Energie 2669 kj
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraat 83.5 g
Suiker 12.6 g
Vezel 5.7 g
Eiwit 45.1 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snij de kerstomaten in 2, scheur de blaadjes basilicum en pers het teentje knoflook.

  3. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Voeg de helft van het basilicum toe.

  5. Snij de uitgelekte paprika’s in reepjes en de kalfssneden in hapklare stukjes.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de stukjes vlees 5 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de paprika’s en de kerstomatensalsa toe. Laat 2 min. sudderen.

  7. Voeg de kerstomaten en daarna de pasta toe. Laat 1 min. verwarmen. Werk af met de rest van het basilicum.

  8. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan. Werk af met een draai van de pepermolen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 35 min.
  2. Snij de kerstomaten in 2, scheur de blaadjes basilicum en pers het teentje knoflook.

  3. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Verhit intussen de helft van de olijfolie in een kookpot en bak het knoflook glazig. Voeg de kerstomaten toe en laat 10 min. stoven. Kruid met de Italiaanse kruiden en peper. Voeg de helft van het basilicum toe.

  5. Snij de uitgelekte paprika’s in reepjes en de kalfssneden in hapklare stukjes.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de stukjes vlees 5 min. aan alle kanten. Kruid met peper en zout. Voeg de paprika’s en de kerstomatensalsa toe. Laat 2 min. sudderen.

  7. Voeg de kerstomaten en daarna de pasta toe. Laat 1 min. verwarmen. Werk af met de rest van het basilicum.

  8. Verdeel de pasta over de borden en bestrooi met de parmezaan. Werk af met een draai van de pepermolen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 638 kcal
Energie 2669 kj
Vet 12.4 g
Verzadigd vet 3.2 g
Koolhydraat 83.5 g
Suiker 12.6 g
Vezel 5.7 g
Eiwit 45.1 g
Zout 1.4 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Maremma Toscana D.O.C. Sangiovese Campo al Moro Toscana - Italië Bier Palm Amberbier

Bekijk het recept digitaal