Linguine met tonijn, kerstomaatjes en olijven
Linguine met tonijn, kerstomaatjes en olijven

Linguine met tonijn, kerstomaatjes en olijven

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 568 kcal
Vet 11.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Eiwit 24.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  3. Laat intussen de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Giet de linguine af.

  5. Verhit de olijfolie in een kookpot of pan en voeg de linguine, het knoflook, de tonijn, de kerstomaten en de olijven toe.

  6. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Laat even opwarmen en bestrooi met de peterselie.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).

  3. Laat intussen de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Snij de kerstomaten in 2.

  4. Giet de linguine af.

  5. Verhit de olijfolie in een kookpot of pan en voeg de linguine, het knoflook, de tonijn, de kerstomaten en de olijven toe.

  6. Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Laat even opwarmen en bestrooi met de peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 568 kcal
Vet 11.6 g
Koolhydraat 88.8 g
Eiwit 24.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Tavel A.O.P.

Bekijk het recept digitaal