- Bewaar

- Bewaar
Linguine met tonijn, kerstomaatjes en olijven
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Tavel A.O.P.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Laat intussen de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Snij de kerstomaten in 2.
-
Giet de linguine af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot of pan en voeg de linguine, het knoflook, de tonijn, de kerstomaten en de olijven toe.
-
Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Laat even opwarmen en bestrooi met de peterselie.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Tavel A.O.P.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Kook de linguine gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Laat intussen de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Snipper het knoflook en de peterselie fijn. Snij de kerstomaten in 2.
-
Giet de linguine af.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot of pan en voeg de linguine, het knoflook, de tonijn, de kerstomaten en de olijven toe.
-
Kruid met de cayennepeper, peper en zout. Laat even opwarmen en bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Tavel A.O.P.