- Bewaar
- Bewaar
Linzenpasta en quornballetjes in tomatensaus met edamame
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Laudum Nature Monastrell-Syrah D.O. Alicante Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de edamame oppervlakkig ontdooien en haal de bonen uit de peulen.
-
Meng het quorngehakt met het ei, het paneermeel en een handvol geraspte kaas. Rol er balletjes van.
-
Snipper de ui fijn.
-
Pluk de blaadjes basilicum en scheur in stukjes.
-
Snij de champignons in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de linzenpasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Giet er de passata bij. Vul de fles met water en voeg toe aan de kookpot. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de balletjes 2 min. aan alle kanten. Doe ze bij de tomatensaus.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de champignons 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Roer ze samen met de bonen onder tomatensaus. Verwarm nog 1 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over diepe borden en lepel er tomatensaus met balletjes op. Werk af met basilicum. Geef er de rest van de kaas apart bij.
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Laudum Nature Monastrell-Syrah D.O. Alicante Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 10 min.)
-
Laat de edamame oppervlakkig ontdooien en haal de bonen uit de peulen.
-
Meng het quorngehakt met het ei, het paneermeel en een handvol geraspte kaas. Rol er balletjes van.
-
Snipper de ui fijn.
-
Pluk de blaadjes basilicum en scheur in stukjes.
-
Snij de champignons in stukken.
-
Bereiding:
-
Kook de linzenpasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en bak de ui glazig. Giet er de passata bij. Vul de fles met water en voeg toe aan de kookpot. Kruid met peper en zout en voeg het laurierblaadje toe. Laat ± 5 min. sudderen op een zacht vuur.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de balletjes 2 min. aan alle kanten. Doe ze bij de tomatensaus.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en bak de champignons 4 à 5 min. Kruid met peper en zout. Roer ze samen met de bonen onder tomatensaus. Verwarm nog 1 min.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over diepe borden en lepel er tomatensaus met balletjes op. Werk af met basilicum. Geef er de rest van de kaas apart bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Westmalle Dubbel Donker trappistenbier Wijn Laudum Nature Monastrell-Syrah D.O. Alicante Spanje