- Bewaar

- Bewaar
Luikse salade met mayonaisedressing
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes - A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en snij ze in 2.
-
Snij de rode ui in ringen. Snipper de kervel fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenboontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Kook de eieren 10 min. hard. Spoel onder koud water, pel ze en snij in de lengte in 4.
-
Bak intussen de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de mosterd met de mayonaise, de olijfolie en de azijn. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Meng de krielaardappelen met de uitgelekte prinsessenbonen, de ui ringen en de fijngesnipperde kervel. Verdeel er de spekreepjes en de stukjes ei over en besprenkel met de mayonaisedressing.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes - A.O.P. Côtes du Roussillon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Wrijf de ongeschilde krielaardappelen schoon onder koud water en snij ze in 2.
-
Snij de rode ui in ringen. Snipper de kervel fijn.
-
Bereiding:
-
Kook de krielaardappelen 15 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook intussen de diepgevroren prinsessenboontjes 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Kook de eieren 10 min. hard. Spoel onder koud water, pel ze en snij in de lengte in 4.
-
Bak intussen de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Meng de mosterd met de mayonaise, de olijfolie en de azijn. Kruid met zwarte peper.
-
Afwerking:
-
Meng de krielaardappelen met de uitgelekte prinsessenbonen, de ui ringen en de fijngesnipperde kervel. Verdeel er de spekreepjes en de stukjes ei over en besprenkel met de mayonaisedressing.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Rasiguères - Château Planèzes - A.O.P. Côtes du Roussillon