Maaltijdsalade met geroosterde groenten, spinazie en vegan schnitzel
Maaltijdsalade met geroosterde groenten, spinazie en vegan schnitzel

Maaltijdsalade met geroosterde groenten, spinazie en vegan schnitzel

40 min.
Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 500 kcal
Energie 2092 kj
Vet 27.5 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 37.2 g
Suiker 10.4 g
Vezel 11.1 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1.8 g
natrium 0.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 25 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van ± 1,5 cm. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de grotere roosjes nog eens in 2. Schil de steel van de broccoli, snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1 cm.

  4. Verdeel de zoete aardappel en de broccoli over een bakplaat met bakpapier en meng er de helft van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verdeel intussen de spinazie over een serveerschaal. Snij de avocado in blokjes en de tomaten in 2.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de schnitzels aan het einde van de oventijd 2 à 3 min. aan elke kant. Snij in repen.

  7. Verdeel de ovengroenten over de spinazie en voeg de avocado en de tomaat toe. Serveer met de hummus en de schnitzels.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 15 min. + 25 min. in de oven
  2. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  3. Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van ± 1,5 cm. Verdeel de broccoli in roosjes. Snij de grotere roosjes nog eens in 2. Schil de steel van de broccoli, snij in de lengte in 2 en daarna in stukken van 1 cm.

  4. Verdeel de zoete aardappel en de broccoli over een bakplaat met bakpapier en meng er de helft van de olijfolie onder. Kruid met peper en zout. Zet 25 min. in de voorverwarmde oven.

  5. Verdeel intussen de spinazie over een serveerschaal. Snij de avocado in blokjes en de tomaten in 2.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in een pan en bak de schnitzels aan het einde van de oventijd 2 à 3 min. aan elke kant. Snij in repen.

  7. Verdeel de ovengroenten over de spinazie en voeg de avocado en de tomaat toe. Serveer met de hummus en de schnitzels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 500 kcal
Energie 2092 kj
Vet 27.5 g
Verzadigd vet 3.7 g
Koolhydraat 37.2 g
Suiker 10.4 g
Vezel 11.1 g
Eiwit 20.3 g
Zout 1.8 g
natrium 0.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn La Petite Muraille rosé A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles Bier Cuvée des Trolls Sterk blond bier

Bekijk het recept digitaal