Maaltijdsoep Forestière
Maaltijdsoep Forestière

Maaltijdsoep Forestière

30 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 16.1 g
Eiwit 22 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de diepgevroren pangroenten gedurende 2 min. Roer goed om. Voeg de kerrie, de groentebouillon en 1,2 L water toe en breng aan de kook.

  5. Voeg de aardappelen toe en breng opnieuw aan de kook. Dek af en laat 10 min. koken op een zacht vuur.

  6. Voeg de tomatenblokjes (diepvries niet ontdooien) en de diepgevroren vis toe. Dek af, haal onmiddellijk van het vuur en laat 5 min. rusten. Haal de vis eruit en snij in blokjes. Laat de soep nog 1 min. opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout en met een beetje kerrie.

  7. Voeg de vis terug toe en dek opnieuw af. Laat nog 5 min. rusten.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met gemalen kaas en naar smaak met stokbrood of driehoekjes brood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.

  3. Bereiding:
  4. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof de diepgevroren pangroenten gedurende 2 min. Roer goed om. Voeg de kerrie, de groentebouillon en 1,2 L water toe en breng aan de kook.

  5. Voeg de aardappelen toe en breng opnieuw aan de kook. Dek af en laat 10 min. koken op een zacht vuur.

  6. Voeg de tomatenblokjes (diepvries niet ontdooien) en de diepgevroren vis toe. Dek af, haal onmiddellijk van het vuur en laat 5 min. rusten. Haal de vis eruit en snij in blokjes. Laat de soep nog 1 min. opwarmen. Kruid naar smaak met peper en zout en met een beetje kerrie.

  7. Voeg de vis terug toe en dek opnieuw af. Laat nog 5 min. rusten.

  8. Afwerking:
  9. Dien op met gemalen kaas en naar smaak met stokbrood of driehoekjes brood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 210 kcal
Vet 5.4 g
Koolhydraat 16.1 g
Eiwit 22 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Château Boucabelle A.C. Côtes de Provence Wijn Château La Courançonne A.C. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal