- Bewaar

- Bewaar
Maaltijdsoep forestière met rookworst
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Stoof de fijngesnipperde uien glazig in 1 eetl. boter in een kookpot. Voeg de juliennegroenten toe en stoof 5 min. op een matig vuur.
-
Voeg de krielaardappelen, het gepelde teentje knoflook en het kruidentuiltje toe. Giet er de bouillon over, laat gedurende 20 min. koken en mix alles tot een gladde soep.
-
Voeg de Forestièregroenten en de in schijfjes gesneden worst toe. Verwarm goed gedurende 5 à 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Stoof de fijngesnipperde uien glazig in 1 eetl. boter in een kookpot. Voeg de juliennegroenten toe en stoof 5 min. op een matig vuur.
-
Voeg de krielaardappelen, het gepelde teentje knoflook en het kruidentuiltje toe. Giet er de bouillon over, laat gedurende 20 min. koken en mix alles tot een gladde soep.
-
Voeg de Forestièregroenten en de in schijfjes gesneden worst toe. Verwarm goed gedurende 5 à 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer met stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Riesling Cuvée Réserve Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn JBG Chenin Blanc Jean-Bernard Germain A.C. Anjou