- Bewaar

- Bewaar
Maaltijdsoep met groene groenten, aardappelgnocchi en omelet
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de bouillonblokjes oplosen in 2,5 L heet water.
-
Klop de eieren los.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.
-
Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet met de groentebouillon. Voeg het kruidentuitlje toe en breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.
-
Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het kruidentuiltje.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de peterselie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Laat de bouillonblokjes oplosen in 2,5 L heet water.
-
Klop de eieren los.
-
Snipper het knoflook en de peterselie fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.
-
Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet met de groentebouillon. Voeg het kruidentuitlje toe en breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.
-
Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.
-
Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het kruidentuiltje.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de peterselie.