Maaltijdsoep met groene groenten, aardappelgnocchi en omelet
Maaltijdsoep met groene groenten, aardappelgnocchi en omelet

Maaltijdsoep met groene groenten, aardappelgnocchi en omelet

Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 333 kcal
Vet 11.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 36.2 g
Suiker 9.5 g
Vezel 7.3 g
Eiwit 16.8 g
Zout 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de bouillonblokjes oplosen in 2,5 L heet water.

  4. Klop de eieren los.

  5. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.

  8. Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet met de groentebouillon. Voeg het kruidentuitlje toe en breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.

  9. Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.

  11. Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het kruidentuiltje.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de peterselie.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (5 min.)

  3. Laat de bouillonblokjes oplosen in 2,5 L heet water.

  4. Klop de eieren los.

  5. Snipper het knoflook en de peterselie fijn.

  6. Bereiding:
  7. Verhit 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof het knoflook glazig. Voeg de tomatenpuree toe en laat even bakken.

  8. Voeg de diepgevroren groenten toe en overgiet met de groentebouillon. Voeg het kruidentuitlje toe en breng aan de kook. Dek af en laat 10 min. sudderen.

  9. Kook intussen de gnocchi gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  10. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en voeg de losgeklopte eieren toe. Bak tot een omelet en kruid met peper. Haal uit de pan en snij in sliertjes.

  11. Voeg de gnocchi en de omelet toe aan de soep en laat nog 2 min. opwarmen. Verwijder nadien het kruidentuiltje.

  12. Afwerking:
  13. Verdeel de soep over 4 diepe borden en werk af met de peterselie.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 333 kcal
Vet 11.8 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraat 36.2 g
Suiker 9.5 g
Vezel 7.3 g
Eiwit 16.8 g
Zout 5.2 g

Bekijk het recept digitaal