Maaltijdsoep met varkensvlees
Maaltijdsoep met varkensvlees

Maaltijdsoep met varkensvlees

25 min.
Soep
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 476 kcal
Energie 1992 kj
Vet 18.1 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 33.8 g
Suiker 8.3 g
Vezel 4.8 g
Eiwit 42.2 g
Zout 4.4 g
natrium 1.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Pers het teentje knoflook.

  3. Los de bouillonblokjes op in heet water.

  4. Doe de diepgevroren groentereepjes, het Italiaanse garnituur en de runderbouillon in een grote kookpot. Laat 15 min. zachtjes koken.

  5. Snij intussen de varkenssneden in stukjes van 4 bij 4 cm. Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan en bak de varkensstukjes 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en voeg het geperste knoflook en de reepjes oesterzwammen toe. Bak 2 à 3 min.

  7. Voeg de laatste 4 min. de vermicelli toe aan de soep en laat mee gaar worden.

  8. Voeg tot slot de varkensstukjes en de oesterzwammen toe, laat alles opwarmen en kruid met peper en zout.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 25 min.
  2. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Pers het teentje knoflook.

  3. Los de bouillonblokjes op in heet water.

  4. Doe de diepgevroren groentereepjes, het Italiaanse garnituur en de runderbouillon in een grote kookpot. Laat 15 min. zachtjes koken.

  5. Snij intussen de varkenssneden in stukjes van 4 bij 4 cm. Verhit 2/3 van de olijfolie in een pan en bak de varkensstukjes 3 min. goudbruin. Kruid met peper en zout. Haal uit de pan en zet opzij.

  6. Verhit de rest van de olijfolie in dezelfde pan en voeg het geperste knoflook en de reepjes oesterzwammen toe. Bak 2 à 3 min.

  7. Voeg de laatste 4 min. de vermicelli toe aan de soep en laat mee gaar worden.

  8. Voeg tot slot de varkensstukjes en de oesterzwammen toe, laat alles opwarmen en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 476 kcal
Energie 1992 kj
Vet 18.1 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraat 33.8 g
Suiker 8.3 g
Vezel 4.8 g
Eiwit 42.2 g
Zout 4.4 g
natrium 1.8 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi Classico D.O.C. Moncaro - Italië Wijn Villa Ilaria Barbera D.O.C. Piemonte - Italië

Bekijk het recept digitaal