- Bewaar

- Bewaar
Macaroni met broccoli-kaassaus en gevogeltereepjes
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snij het knoflook in dunne plakjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli en de diepgevroren erwten 6 à 8 min. in een kookpot met 1,5 à 2 dl lichtgezouten water, op een zacht vuur.
-
Smelt ondertussen de boter in een steelpannetje en voeg de plakjes knoflook toe. Laat 5 min. stoven op een zacht vuur, maar laat niet kleuren.
-
Mix de broccoli en de erwten samen met het kookvocht, de boter met knoflook en de helft van de parmezaan tot een glad sausje. Kruid met zwarte peper en zout. Hou de saus warm op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de wokreepjes goudbruin en gaar.
-
Meng de pasta en de gebakken wokreepjes onder de saus.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de rest van de parmezaan.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 1 eetl. macaroni, 75 g broccoliroosjes en 75 g diepgevroren erwten 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe en mix tot een puree.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de wokreepjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog met keukenpapier.
-
Verdeel de broccoli in roosjes.
-
Snij het knoflook in dunne plakjes.
-
Rasp de parmezaan.
-
Bereiding:
-
Kook de broccoli en de diepgevroren erwten 6 à 8 min. in een kookpot met 1,5 à 2 dl lichtgezouten water, op een zacht vuur.
-
Smelt ondertussen de boter in een steelpannetje en voeg de plakjes knoflook toe. Laat 5 min. stoven op een zacht vuur, maar laat niet kleuren.
-
Mix de broccoli en de erwten samen met het kookvocht, de boter met knoflook en de helft van de parmezaan tot een glad sausje. Kruid met zwarte peper en zout. Hou de saus warm op een zacht vuur.
-
Kook ondertussen de pasta in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking) en giet af.
-
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de wokreepjes goudbruin en gaar.
-
Meng de pasta en de gebakken wokreepjes onder de saus.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en werk af met de rest van de parmezaan.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. + 6 maand Bereiding (25 min.) 1 Kook 1 eetl. macaroni, 75 g broccoliroosjes en 75 g diepgevroren erwten 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Voeg 1 koffiel. plantaardige olie toe en mix tot een puree.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Abdijbier Wijn Les Lauzes Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc