- Bewaar

- Bewaar
Mango-bloemkoolcurry met linzen en quinoa
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de maïsolie in een grote kookpot en stoof het wit van de lente-uitjes 1 min. Voeg de diepgevroren bloemkoolroosjes toe en laat nog 2 min. stoven. Voeg de groenecurrypasta toe en laat nog 1 min. mee bakken.
-
Overgiet met de kokosmelk en voeg de diepgevroren mangoblokjes en de linzen toe. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. koken op een zacht vuur. Voeg op het einde de diepgevroren peterselie toe.
-
Afwerking:
-
Serveer de quinoa en de bloemkool-mangocurry in kommetjes. Werk af met cashewnoten en het groen van de lente-ui.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5min)
-
Snij de lente-uitjes fijn. Hou het wit en het groen apart.
-
Spoel de linzen onder koud water en laat uitlekken.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit intussen de maïsolie in een grote kookpot en stoof het wit van de lente-uitjes 1 min. Voeg de diepgevroren bloemkoolroosjes toe en laat nog 2 min. stoven. Voeg de groenecurrypasta toe en laat nog 1 min. mee bakken.
-
Overgiet met de kokosmelk en voeg de diepgevroren mangoblokjes en de linzen toe. Kruid met peper en zout en laat nog 10 min. koken op een zacht vuur. Voeg op het einde de diepgevroren peterselie toe.
-
Afwerking:
-
Serveer de quinoa en de bloemkool-mangocurry in kommetjes. Werk af met cashewnoten en het groen van de lente-ui.