- Bewaar

- Bewaar
Mango-komkommerslaatje met parelcouscous en rucola
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
25 min.
-
Snij de snoeptomaten in de lengte in 2.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Schraap er de zaadlijsten uit met een koffielepel en snij het vruchtvlees in halvemaantjes.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de olijfolie met de vloeibare honing, de rest van het limoensap, het fijngesnipperde bieslook en de hennepzaadjes. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de parelcouscous, de rucola, de snoeptomaatjes, de stukjes komkommer en de mango- en avocadoblokjes over een grote serveerschaal. Overgiet met de dressing en meng alles goed onder elkaar. Verdeel er de uiringen, de pompoenpitten en de granaatappelpitten over en verkruimel er de feta over. Geef nog een draai van de pepermolen.
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
25 min.
-
Snij de snoeptomaten in de lengte in 2.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Schraap er de zaadlijsten uit met een koffielepel en snij het vruchtvlees in halvemaantjes.
-
Schil de mango en snij in blokjes.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Pers de halve limoen.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes en besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Bereiding:
-
Kook de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
-
Meng intussen de olijfolie met de vloeibare honing, de rest van het limoensap, het fijngesnipperde bieslook en de hennepzaadjes. Kruid goed met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de parelcouscous, de rucola, de snoeptomaatjes, de stukjes komkommer en de mango- en avocadoblokjes over een grote serveerschaal. Overgiet met de dressing en meng alles goed onder elkaar. Verdeel er de uiringen, de pompoenpitten en de granaatappelpitten over en verkruimel er de feta over. Geef nog een draai van de pepermolen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier St Feuillien Blond Blond abdijbier Wijn Hardy's 'Nottage Hill' Chardonnay Australië