- Bewaar

- Bewaar
Mangocarpaccio met rauwe ham en koolrabislaatje
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille (wit) A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de mango en snij in fijne plakjes.
-
Schil de koolrabi en snij met een dunschiller in lange, brede slierten.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met de frambozenazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout.
-
Verdeel de plakjes mango over de borden.
-
Meng de vinaigrette onder de koolrabislierten en de waterkers. Leg het slaatje in het midden van elk bord.
-
Schik de sneetjes ham rond het slaatje. Werk af met de blauwe bessen.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille (wit) A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de mango en snij in fijne plakjes.
-
Schil de koolrabi en snij met een dunschiller in lange, brede slierten.
-
Pluk de blaadjes van de waterkers.
-
Bereiding:
-
Meng de olijfolie met de frambozenazijn en kruid met zwarte peper en grof zeezout.
-
Verdeel de plakjes mango over de borden.
-
Meng de vinaigrette onder de koolrabislierten en de waterkers. Leg het slaatje in het midden van elk bord.
-
Schik de sneetjes ham rond het slaatje. Werk af met de blauwe bessen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn La Petite Muraille (wit) A.O.P. Corbières Le Champ des Murailles