Mangoyoghurt met granola en citrusfruit
Mangoyoghurt met granola en citrusfruit

Mangoyoghurt met granola en citrusfruit

Ontbijt
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 363 kcal
Vet 11.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 48.4 g
Suiker 23.6 g
Vezel 9.1 g
Eiwit 11.2 g
Zout 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de mandora's en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op.

  4. Snij de granaatappel in 2 en haal er de pitjes uit.

  5. Bereiding:
  6. Meng de yoghurt met het sap van de citrusvruchten en de diepgevroren mangoblokjes. Mix fijn.

  7. Afwerking:
  8. Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes en bestrooi met de granola, de mandora, de pompelmoes en de granaatappelpitten. Werk af met de blaadjes munt.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Schil de mandora's en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op.

  4. Snij de granaatappel in 2 en haal er de pitjes uit.

  5. Bereiding:
  6. Meng de yoghurt met het sap van de citrusvruchten en de diepgevroren mangoblokjes. Mix fijn.

  7. Afwerking:
  8. Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes en bestrooi met de granola, de mandora, de pompelmoes en de granaatappelpitten. Werk af met de blaadjes munt.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 363 kcal
Vet 11.8 g
Verzadigd vet 1.5 g
Koolhydraat 48.4 g
Suiker 23.6 g
Vezel 9.1 g
Eiwit 11.2 g
Zout 0.2 g

Bekijk het recept digitaal