- Bewaar

- Bewaar
Mangoyoghurt met granola en citrusfruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de mandora's en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op.
-
Snij de granaatappel in 2 en haal er de pitjes uit.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt met het sap van de citrusvruchten en de diepgevroren mangoblokjes. Mix fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes en bestrooi met de granola, de mandora, de pompelmoes en de granaatappelpitten. Werk af met de blaadjes munt.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Schil de mandora's en de pompelmoes tot op het vruchtvlees met een scherp mes. Snij de partjes van tussen de vliesjes en vang het sap op.
-
Snij de granaatappel in 2 en haal er de pitjes uit.
-
Bereiding:
-
Meng de yoghurt met het sap van de citrusvruchten en de diepgevroren mangoblokjes. Mix fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de yoghurt over 4 kommetjes en bestrooi met de granola, de mandora, de pompelmoes en de granaatappelpitten. Werk af met de blaadjes munt.