- Bewaar

- Bewaar
Meloenbowl met gegrilde halloumi
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. ‘Elysis’ Bier Ename Blond Blond abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje op. Giet de bouillon over de couscous, dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn, haal de pitjes uit de granaatappel en spoel de linzen onder koud water.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de meloenen in 2 en verwijder de pitjes. Schep bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel. Zet de uitgeholde meloenhelften opzij.
-
Meng de appel, de meloenbolletjes, de granaatappelpitjes, de lente-uitjes en de linzen onder de couscous. Vul er de uitgeholde meloenhelften mee.
-
Pers de citroen en meng het sap met 3/4 olijfolie en de honing. Kruid met peper en zout. Verdeel over de couscousmengeling.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan. Snij de halloumi in staafjes en bak 2 min. goudbruin aan beide kanten. Verdeel over de gevulde meloenbowls.
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. ‘Elysis’ Bier Ename Blond Blond abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Breng het water aan de kook en los het bouillonblokje op. Giet de bouillon over de couscous, dek af en laat 10 min. zwellen.
-
Snipper intussen de lente-uitjes fijn, haal de pitjes uit de granaatappel en spoel de linzen onder koud water.
-
Snij de ongeschilde appel in blokjes van 1/2 cm.
-
Snij de meloenen in 2 en verwijder de pitjes. Schep bolletjes uit het vruchtvlees met een meloenlepel. Zet de uitgeholde meloenhelften opzij.
-
Meng de appel, de meloenbolletjes, de granaatappelpitjes, de lente-uitjes en de linzen onder de couscous. Vul er de uitgeholde meloenhelften mee.
-
Pers de citroen en meng het sap met 3/4 olijfolie en de honing. Kruid met peper en zout. Verdeel over de couscousmengeling.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een pan. Snij de halloumi in staafjes en bak 2 min. goudbruin aan beide kanten. Verdeel over de gevulde meloenbowls.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Rosé d'Anjou A.O.P. ‘Elysis’ Bier Ename Blond Blond abdijbier