Meloenspiesje met surimigarnaal
Meloenspiesje met surimigarnaal

Meloenspiesje met surimigarnaal

10 min.
Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kj
Energie 40 kcal
Vet 1.8 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 4.1 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Schil de meloen en snij het vruchtvlees in stukken.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de surimigarnalen 1 min. aan elke kant.

  4. Prik een blaadje basilicum en een surimigarnaal op elk stuk meloen en kruid met peper.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min.
  2. Schil de meloen en snij het vruchtvlees in stukken.

  3. Verhit de olijfolie in een pan en bak de surimigarnalen 1 min. aan elke kant.

  4. Prik een blaadje basilicum en een surimigarnaal op elk stuk meloen en kruid met peper.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kj
Energie 40 kcal
Vet 1.8 g
Verzadigd vet 0.2 g
Koolhydraat 4.1 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.1 g
Eiwit 2 g
Zout 0.4 g
natrium 0.2 g

Bekijk het recept digitaal