- Bewaar

- Bewaar
Merguez met parelcouscous en geroosterde broccoli
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia – Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes. Breng op smaak met 3/4 van de olijfolie en de ras el hanout.
-
Hak de hazelnoten fijn. Snipper de lente-uitjes fijn. Pers de citroen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de broccoli over een bakplaat met bakpapier en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de merguez 5 à 7 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng ondertussen het citroensap en de lente-uitjes onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Meng de parelcouscous onder de geroosterde broccoli.
-
Serveer met de merguez en de yoghurtdressing en bestrooi met de hazelnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia – Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
35 min.
-
Verdeel de broccoli's in roosjes. Breng op smaak met 3/4 van de olijfolie en de ras el hanout.
-
Hak de hazelnoten fijn. Snipper de lente-uitjes fijn. Pers de citroen.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Verdeel de broccoli over een bakplaat met bakpapier en zet ± 20 min. in de voorverwarmde oven.
-
Kook intussen de parelcouscous in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit de rest van de olijfolie in een braadpan en bak de merguez 5 à 7 min. aan alle kanten goudbruin.
-
Meng ondertussen het citroensap en de lente-uitjes onder de Griekse yoghurt en kruid met peper en zout.
-
Meng de parelcouscous onder de geroosterde broccoli.
-
Serveer met de merguez en de yoghurtdressing en bestrooi met de hazelnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Salice Salentino D.O.C. 'Caramia' Cantele Puglia – Italië