- Bewaar

- Bewaar
Meringue-koekjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Klop de eiwitten samen met een snuifje zout op tot pieken. Dat gaat het makkelijkst in een keukenrobot.
-
Voeg beetje bij beetje de kristalsuiker en de bloemsuiker toe.
-
Spatel er voorzichtig het maïszetmeel onder.
-
Doe de mengeling in een spuitzak met een gekarteld of een rond spuitmondje en spuit er toefjes van op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi eventueel met wat glittersuiker. Zet 1 à 1 u. 30 min. in de voorverwarmde oven.
Ook lekker in ijscoupes of om gebak mee te versieren.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Klop de eiwitten samen met een snuifje zout op tot pieken. Dat gaat het makkelijkst in een keukenrobot.
-
Voeg beetje bij beetje de kristalsuiker en de bloemsuiker toe.
-
Spatel er voorzichtig het maïszetmeel onder.
-
Doe de mengeling in een spuitzak met een gekarteld of een rond spuitmondje en spuit er toefjes van op een bakplaat met bakpapier. Bestrooi eventueel met wat glittersuiker. Zet 1 à 1 u. 30 min. in de voorverwarmde oven.
Ook lekker in ijscoupes of om gebak mee te versieren.