- Bewaar

- Bewaar
Meringuetaartjes met versekaascrème en fruit
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ananas en de kiwi in kleine stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eiwitten stijf.
-
Voeg de fijne suiker toe en klop ± 6 min. tot een gladde massa.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep het stijfgeklopte eiwit in een spuitzak en maak 12 rondjes van 3 à 4 cm doorsnede op de bakplaat. Spuit op het eerste rondje nog een tweede. Zet 1 u. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Klop de room stijf en voeg al kloppend de bloemsuiker toe. Meng de verse kaas onder de slagroom.
-
Bestrijk de meringues met de slagroom en beleg ze met het fruit. Werk af met wat muntblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de ananas en de kiwi in kleine stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 100 °C.
-
Bereiding:
-
Klop de eiwitten stijf.
-
Voeg de fijne suiker toe en klop ± 6 min. tot een gladde massa.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier. Schep het stijfgeklopte eiwit in een spuitzak en maak 12 rondjes van 3 à 4 cm doorsnede op de bakplaat. Spuit op het eerste rondje nog een tweede. Zet 1 u. in de oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Klop de room stijf en voeg al kloppend de bloemsuiker toe. Meng de verse kaas onder de slagroom.
-
Bestrijk de meringues met de slagroom en beleg ze met het fruit. Werk af met wat muntblaadjes.