- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse burger met homemade guacamole en krieltjes
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Les Hauts de Montauriol A.O.P. Fronton
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Pers de limoen. Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn en besprenkel met het limoensap en 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Hak de koriander fijn en meng de helft onder de guacamole.
-
Bereiding:
-
Druk de runderburgers wat platter. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de burgers 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes ± 5 min.
-
Verwarm de broodjes 1 min. in de broodrooster of in de oven.
-
Afwerking:
-
Beleg de onderste helft van de hamburgerbroodjes met reepjes sla, een runderburger, een schijfje tomaat en guacamole. Werk af met de maïs, de rode ui en de rest van de koriander. Bedek met de bovenste helft van de broodjes. Serveer met de aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Les Hauts de Montauriol A.O.P. Fronton
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Snij de ijsbergsla in fijne reepjes.
-
Snij de rode ui in fijne ringen.
-
Snij de tomaten in schijfjes.
-
Pers de limoen. Prak het vruchtvlees van de avocado's fijn en besprenkel met het limoensap en 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Hak de koriander fijn en meng de helft onder de guacamole.
-
Bereiding:
-
Druk de runderburgers wat platter. Smelt 1 eetl. boter in een pan en bak de burgers 2 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. boter en 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de krieltjes ± 5 min.
-
Verwarm de broodjes 1 min. in de broodrooster of in de oven.
-
Afwerking:
-
Beleg de onderste helft van de hamburgerbroodjes met reepjes sla, een runderburger, een schijfje tomaat en guacamole. Werk af met de maïs, de rode ui en de rest van de koriander. Bedek met de bovenste helft van de broodjes. Serveer met de aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Martha Sexy Blond Sterk blond bier Wijn Les Hauts de Montauriol A.O.P. Fronton