- Bewaar

- Bewaar
Mexicaanse enchilada
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak ± 10 min. bruin. Maak los met een vork.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Meng ondertussen het limoensap onder de room en kruid met peper en zout.
-
Verkruimel het bouillonblokje over het gehakt en roer er de tomatenblokjes onder. Breng aan de kook en meng met de uitgelekte maïs en rode bonen.
-
Verdeel over de wraps en rol dicht. Schik naast elkaar op een bakplaat en zet 5 min. in de oven. Lepel er de room over en geef er wat slamix bij.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Snipper de rode ui en het knoflook fijn.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak het knoflook en de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak ± 10 min. bruin. Maak los met een vork.
-
Verwarm de oven 10 min. voor op 180 °C.
-
Meng ondertussen het limoensap onder de room en kruid met peper en zout.
-
Verkruimel het bouillonblokje over het gehakt en roer er de tomatenblokjes onder. Breng aan de kook en meng met de uitgelekte maïs en rode bonen.
-
Verdeel over de wraps en rol dicht. Schik naast elkaar op een bakplaat en zet 5 min. in de oven. Lepel er de room over en geef er wat slamix bij.