Mexicaanse taco's met avocado
Mexicaanse taco's met avocado

Mexicaanse taco's met avocado

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 370 kcal
Vet 24.6 g
Koolhydraat 24.5 g
Eiwit 9.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  3. Hak de korianderblaadjes grof en snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Pers de limoen.

  5. Snij de avocado in partjes en besprenkel met een beetje limoensap (hou 1 eetl. sap opzij).

  6. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in kleine blokjes.

  7. Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  11. Meng ondertussen de tomatenblokjes met de paprikablokjes, de lente-uitjes, de korianderblaadjes, de uitgelekte rode bonen, de olijfolie en 1 eetl. limoensap. Kruid met zwarte peper en zout.

  12. Verdeel het tomaten-bonenmengsel over de tacokuipjes en voeg de avocadopartjes toe.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes.

  3. Hak de korianderblaadjes grof en snipper de lente-uitjes fijn.

  4. Pers de limoen.

  5. Snij de avocado in partjes en besprenkel met een beetje limoensap (hou 1 eetl. sap opzij).

  6. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika en snij in kleine blokjes.

  7. Spoel de bonen onder koud water en laat uitlekken.

  8. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  9. Bereiding:
  10. Verwarm de tacokuipjes in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking).

  11. Meng ondertussen de tomatenblokjes met de paprikablokjes, de lente-uitjes, de korianderblaadjes, de uitgelekte rode bonen, de olijfolie en 1 eetl. limoensap. Kruid met zwarte peper en zout.

  12. Verdeel het tomaten-bonenmengsel over de tacokuipjes en voeg de avocadopartjes toe.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 370 kcal
Vet 24.6 g
Koolhydraat 24.5 g
Eiwit 9.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Postel Dubbel Abdijbier Wijn Hardys 'Stamp of Australia' Chardonnay-sémillon Australië

Bekijk het recept digitaal