Milanese schnitzel met parelcouscous en broccoli
Milanese schnitzel met parelcouscous en broccoli

Milanese schnitzel met parelcouscous en broccoli

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 2477 kj
Energie 592 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraat 50.2 g
Suiker 4.9 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 48.5 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Breng water samen met het bouillonblokje aan de kook en kook de parelcouscous gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in fijne repen. Kook de broccoli ± 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  4. Snij de champignons in 2 of in 4, naargelang de dikte.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien van de schnitzels de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en bak de champignons mee. Kruid met peper en zout.

  6. Meng de broccoli en de champignons onder de parelcouscous en serveer met de Milanese schnitzels.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Breng water samen met het bouillonblokje aan de kook en kook de parelcouscous gaar (kooktijd: zie verpakking).

  3. Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in fijne repen. Kook de broccoli ± 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.

  4. Snij de champignons in 2 of in 4, naargelang de dikte.

  5. Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien van de schnitzels de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en bak de champignons mee. Kruid met peper en zout.

  6. Meng de broccoli en de champignons onder de parelcouscous en serveer met de Milanese schnitzels.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 2477 kj
Energie 592 kcal
Vet 20.3 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraat 50.2 g
Suiker 4.9 g
Vezel 6.5 g
Eiwit 48.5 g
Zout 2.4 g
natrium 1 g

Bekijk het recept digitaal