- Bewaar
- Bewaar
Milanese schnitzel met parelcouscous en broccoli
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Breng water samen met het bouillonblokje aan de kook en kook de parelcouscous gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in fijne repen. Kook de broccoli ± 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de champignons in 2 of in 4, naargelang de dikte.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien van de schnitzels de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en bak de champignons mee. Kruid met peper en zout.
-
Meng de broccoli en de champignons onder de parelcouscous en serveer met de Milanese schnitzels.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Breng water samen met het bouillonblokje aan de kook en kook de parelcouscous gaar (kooktijd: zie verpakking).
-
Snij de broccoli in kleine roosjes, schil de steel en snij in fijne repen. Kook de broccoli ± 8 min. in lichtgezouten water. Giet af.
-
Snij de champignons in 2 of in 4, naargelang de dikte.
-
Verhit de helft van de olijfolie in een braadpan en bak de schnitzels ± 5 min. aan elke kant goudbruin. Voeg bij het omdraaien van de schnitzels de rest van de olijfolie toe aan de braadpan en bak de champignons mee. Kruid met peper en zout.
-
Meng de broccoli en de champignons onder de parelcouscous en serveer met de Milanese schnitzels.