- Bewaar

- Bewaar
Minestrone horentjes
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen. Verwijder de draden van de selderijstengels. Snij de groenten in kleine blokjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de wortel, ui en selder 2 min. Voeg de wittekool, de tomatenstukjes en 1 L heet water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat ± 10 min. koken.
-
Kook intussen de horentjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe aan de soep en laat nog 1 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de horentjes in diepe borden en overgiet met de minestrone.
Nog wat fijngesneden wittekool over? Meng de wittekool met yoghurt of mayonaise en een beetje mosterd. Voeg eventueel geraspte wortelen toe. Ook lekker met rozijnen, appels en noten. Heerlijk op een sneetje bruin brood.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de wortelen. Verwijder de draden van de selderijstengels. Snij de groenten in kleine blokjes.
-
Snipper de ui fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de wortel, ui en selder 2 min. Voeg de wittekool, de tomatenstukjes en 1 L heet water toe. Verkruimel er het bouillonblokje over en laat ± 10 min. koken.
-
Kook intussen de horentjes gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Voeg de diepgevroren spinazie toe aan de soep en laat nog 1 min. koken. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Serveer de horentjes in diepe borden en overgiet met de minestrone.
Nog wat fijngesneden wittekool over? Meng de wittekool met yoghurt of mayonaise en een beetje mosterd. Voeg eventueel geraspte wortelen toe. Ook lekker met rozijnen, appels en noten. Heerlijk op een sneetje bruin brood.