- Bewaar

- Bewaar
Minestrone met witte bonen, pesto en parmezaan
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken en snij in reepjes.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof het geperste knoflook enkele minuten al roerend.
-
Voeg de diepgevroren minestronegroenten toe, roer even en laat 2 min. stoven op een zacht vuur.
-
Overgiet met de groentebouillon en laat 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen toe en laat nog 5 min. opwarmen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rasp intussen de parmezaan grof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over 4 kommetjes. Lepel er telkens wat groene pesto op, werk af met de geraspte parmezaan, reepjes half gedroogde kerstomaat en enkele druppels extra vierge olijfolie.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken en snij in reepjes.
-
Pers het teentje knoflook.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een grote kookpot en stoof het geperste knoflook enkele minuten al roerend.
-
Voeg de diepgevroren minestronegroenten toe, roer even en laat 2 min. stoven op een zacht vuur.
-
Overgiet met de groentebouillon en laat 10 min. afgedekt stoven op een zacht vuur.
-
Voeg de uitgelekte witte bonen toe en laat nog 5 min. opwarmen. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rasp intussen de parmezaan grof.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over 4 kommetjes. Lepel er telkens wat groene pesto op, werk af met de geraspte parmezaan, reepjes half gedroogde kerstomaat en enkele druppels extra vierge olijfolie.