- Bewaar

- Bewaar
Mini-boterhammetjes op een stokje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Maak met een dunschiller 24 smalle, lange linten van de komkommer. Rol op.
-
Snij de korsten van het brood en de kaas en snij het vetrandje van de ham.
-
Besmeer 2 sneetjes volkorenbrood met boter en beleg met de kaas. Dek af met de 2 overige sneetjes volkorenbrood.
-
Besmeer 2 sneetjes tijgerbrood met boter en beleg met de ham. Dek af met de 2 overige sneetjes brood.
-
Snij elke boterham in 4 gelijke repen. Snij elke reep in 3 stukjes (per boterham hebt u 12 stukjes).
-
Prik 1 rolletje komkommer en 1 stukje volkorenbrood met kaas op een brochettestokje. Ga verder met 1 geel tomaatje, 1 stukje tijgerbrood met ham, 1 oranje tomaatje, 1 stukje volkorenbrood, 1 rood tomaatje, 1 stukje tijgerbrood en opnieuw 1 rolletje komkommer. Maak zo 12 brochettes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Maak met een dunschiller 24 smalle, lange linten van de komkommer. Rol op.
-
Snij de korsten van het brood en de kaas en snij het vetrandje van de ham.
-
Besmeer 2 sneetjes volkorenbrood met boter en beleg met de kaas. Dek af met de 2 overige sneetjes volkorenbrood.
-
Besmeer 2 sneetjes tijgerbrood met boter en beleg met de ham. Dek af met de 2 overige sneetjes brood.
-
Snij elke boterham in 4 gelijke repen. Snij elke reep in 3 stukjes (per boterham hebt u 12 stukjes).
-
Prik 1 rolletje komkommer en 1 stukje volkorenbrood met kaas op een brochettestokje. Ga verder met 1 geel tomaatje, 1 stukje tijgerbrood met ham, 1 oranje tomaatje, 1 stukje volkorenbrood, 1 rood tomaatje, 1 stukje tijgerbrood en opnieuw 1 rolletje komkommer. Maak zo 12 brochettes.