- Bewaar

- Bewaar
Mini-trifle met yoghurtroom en frambozencoulis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min., enkele uren vooraf)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open met een scherp mesje en schraap er de zaadjes uit.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren frambozen in een steelpannetje samen met de rietsuiker, het vanillestokje en de vanillezaadjes. Voeg 2 eetl. water toe en laat 15 min. stoven op een zacht vuur.
-
Neem van het vuur en roer er de koude boter onder. Laat afkoelen en verwijder het vanillestokje.
-
3 Breek de lange vingers in grove stukken en verdeel de koekjes over 6 glazen.
-
Meng de Griekse yoghurt met de roomkaas en de bloemsuiker en lepel over de koekjes. Werk de glaasjes af met de frambozenmengeling en laat 3 u. afkoelen in de koelkast.
-
Bestrooi met het kokospoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min., enkele uren vooraf)
-
Snij het vanillestokje in de lengte open met een scherp mesje en schraap er de zaadjes uit.
-
Bereiding:
-
Doe de diepgevroren frambozen in een steelpannetje samen met de rietsuiker, het vanillestokje en de vanillezaadjes. Voeg 2 eetl. water toe en laat 15 min. stoven op een zacht vuur.
-
Neem van het vuur en roer er de koude boter onder. Laat afkoelen en verwijder het vanillestokje.
-
3 Breek de lange vingers in grove stukken en verdeel de koekjes over 6 glazen.
-
Meng de Griekse yoghurt met de roomkaas en de bloemsuiker en lepel over de koekjes. Werk de glaasjes af met de frambozenmengeling en laat 3 u. afkoelen in de koelkast.
-
Bestrooi met het kokospoeder.