Minibrochette van gerookte zalm met guacamole
Minibrochette van gerookte zalm met guacamole

Minibrochette van gerookte zalm met guacamole

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster 1 eetl. pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Verwijder de korst van 2 sneden toastbrood en rol ze lichtjes plat met een deegrol.

  4. Bereiding:
  5. Bestrijk elke snede brood met 1 eetl. guacamole en garneer met de geroosterde pijnboompitten en een sneetje gerookte zalm. Rol de sneden brood op.

  6. Snij elke rol in 6 stukken van 2 cm en prik ze op een brochette met een roze garnaal met staart (versmarkt, Heiploeg) en een kerstomaatje.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Rooster 1 eetl. pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Verwijder de korst van 2 sneden toastbrood en rol ze lichtjes plat met een deegrol.

  4. Bereiding:
  5. Bestrijk elke snede brood met 1 eetl. guacamole en garneer met de geroosterde pijnboompitten en een sneetje gerookte zalm. Rol de sneden brood op.

  6. Snij elke rol in 6 stukken van 2 cm en prik ze op een brochette met een roze garnaal met staart (versmarkt, Heiploeg) en een kerstomaatje.

Bekijk het recept digitaal