- Bewaar

- Bewaar
Minicroques op een stokje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de korstjes van het toastbrood en de kaas.
-
Rol het brood plat met een deegrol en rooster kort in de broodrooster.
-
Beleg met de ham en de kaas. Rol strak op en snij elke rol in 3 gelijke stukken.
-
Steek vast met een cocktailprikker en zet de hapjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 5 à 7 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Snij intussen met een dunschiller 6 lange linten van de ongeschilde komkommer. Snij de linten in de lengte in 2 en rol op.
-
Haal de prikkertjes uit de oven en steek er telkens 1 kerstomaatje en 1 komkommerrolletje op.
-
Bereiding
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Snij de korstjes van het toastbrood en de kaas.
-
Rol het brood plat met een deegrol en rooster kort in de broodrooster.
-
Beleg met de ham en de kaas. Rol strak op en snij elke rol in 3 gelijke stukken.
-
Steek vast met een cocktailprikker en zet de hapjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Bak 5 à 7 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.
-
Snij intussen met een dunschiller 6 lange linten van de ongeschilde komkommer. Snij de linten in de lengte in 2 en rol op.
-
Haal de prikkertjes uit de oven en steek er telkens 1 kerstomaatje en 1 komkommerrolletje op.