Minicroques op een stokje
Minicroques op een stokje

Minicroques op een stokje

Hoofdgerecht
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de korstjes van het toastbrood en de kaas.

  3. Rol het brood plat met een deegrol en rooster kort in de broodrooster.

  4. Beleg met de ham en de kaas. Rol strak op en snij elke rol in 3 gelijke stukken.

  5. Steek vast met een cocktailprikker en zet de hapjes op een bakplaat met bakpapier.

  6. Bak 5 à 7 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.

  7. Snij intussen met een dunschiller 6 lange linten van de ongeschilde komkommer. Snij de linten in de lengte in 2 en rol op.

  8. Haal de prikkertjes uit de oven en steek er telkens 1 kerstomaatje en 1 komkommerrolletje op.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de korstjes van het toastbrood en de kaas.

  3. Rol het brood plat met een deegrol en rooster kort in de broodrooster.

  4. Beleg met de ham en de kaas. Rol strak op en snij elke rol in 3 gelijke stukken.

  5. Steek vast met een cocktailprikker en zet de hapjes op een bakplaat met bakpapier.

  6. Bak 5 à 7 min. in een voorverwarmde oven, op 180 °C.

  7. Snij intussen met een dunschiller 6 lange linten van de ongeschilde komkommer. Snij de linten in de lengte in 2 en rol op.

  8. Haal de prikkertjes uit de oven en steek er telkens 1 kerstomaatje en 1 komkommerrolletje op.

Bekijk het recept digitaal