- Bewaar

- Bewaar
Minihamburgers met zoet kerriesausje
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé Masso Antico Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil en rasp de wortel. Meng onder de maïs.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Maak de zoete kerriesaus: meng alle ingrediënten goed onder elkaar.
-
2 Bak de kippenburgers 1 à 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
3 Rooster de buns enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met de slaharten, een burger, de zoete kerriesaus en het maïs-wortelslaatje. Prik vast met een leuke prikker.
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé Masso Antico Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Spoel de maïs onder koud water en laat uitlekken.
-
Schil en rasp de wortel. Meng onder de maïs.
-
Bereiding:
-
(10 min.)
-
1 Maak de zoete kerriesaus: meng alle ingrediënten goed onder elkaar.
-
2 Bak de kippenburgers 1 à 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
3 Rooster de buns enkele seconden op de barbecue. Snij open en beleg met de slaharten, een burger, de zoete kerriesaus en het maïs-wortelslaatje. Prik vast met een leuke prikker.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige Tripel IPA Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé Masso Antico Puglia - Italië