Miniwraps met pesto van paprika en geitenkaas
Miniwraps met pesto van paprika en geitenkaas

Miniwraps met pesto van paprika en geitenkaas

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 1.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de uitgelekte rode paprika in blokjes en meng met de pesto en de geitenkaas.

  3. Besmeer de wraps met de pesto met geitenkaas en verdeel er de preikiemen over.

  4. Rol de wraps strak op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg 1 à 2 u. in de koelkast.

  5. Snij elke wrap in 10 stukjes en prik op een cocktailprikker.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de uitgelekte rode paprika in blokjes en meng met de pesto en de geitenkaas.

  3. Besmeer de wraps met de pesto met geitenkaas en verdeel er de preikiemen over.

  4. Rol de wraps strak op en wikkel ze in vershoudfolie. Leg 1 à 2 u. in de koelkast.

  5. Snij elke wrap in 10 stukjes en prik op een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 49 kcal
Vet 3.1 g
Koolhydraat 3.9 g
Eiwit 1.7 g

Bekijk het recept digitaal