- Bewaar

- Bewaar
Miniwraps met tonijn en mango
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en meng met de mayonaise en de yoghurt.
-
Schil de mango en snij in kleine blokjes. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er met een lepel de zaadlijsten uit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Hak de korianderblaadjes grof en meng samen met de mango- en komkommerblokjes onder het tonijnmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bestrijk de wraps tot op 1 cm van de rand met de tonijnsalade en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 1 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de wraps in schijfjes van 2 cm dik en serveer als aperitiefhapje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Laat de tonijn uitlekken en meng met de mayonaise en de yoghurt.
-
Schil de mango en snij in kleine blokjes. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er met een lepel de zaadlijsten uit. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
-
Hak de korianderblaadjes grof en meng samen met de mango- en komkommerblokjes onder het tonijnmengsel. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Bestrijk de wraps tot op 1 cm van de rand met de tonijnsalade en rol strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 1 u. in de koelkast.
-
Afwerking:
-
Snij de wraps in schijfjes van 2 cm dik en serveer als aperitiefhapje.