- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak met chimichurri, krieltjes en courgette
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza – Argentinië Bier Saint-Feuillien Quadruple Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de courgettes in blokjes van max. 1 cm. Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de courgettes en de krieltjes 10 à 15 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen het knoflook, de sjalot en de peterselie fijn. Haal de pitjes uit het pepertje en snipper ook fijn.
-
Maak de chimichurri: meng het knoflook, de sjalot, de peterselie en het pepertje met de olijfolie en de azijn. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de steaks 1 à 2 min. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in reepjes.
-
Verdeel het vlees en de aardappelmengeling over de borden. Werk het vlees af met de chimichurri.
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza – Argentinië Bier Saint-Feuillien Quadruple Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Snij de courgettes in blokjes van max. 1 cm. Verhit de olijfolie in een hoge pan en bak de courgettes en de krieltjes 10 à 15 min. Kruid met peper en zout.
-
Snipper intussen het knoflook, de sjalot en de peterselie fijn. Haal de pitjes uit het pepertje en snipper ook fijn.
-
Maak de chimichurri: meng het knoflook, de sjalot, de peterselie en het pepertje met de olijfolie en de azijn. Kruid met de oregano, peper en zout.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de steaks 1 à 2 min. Kruid met peper en zout. Snij het vlees in reepjes.
-
Verdeel het vlees en de aardappelmengeling over de borden. Werk het vlees af met de chimichurri.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Argento Malbec Mendoza – Argentinië Bier Saint-Feuillien Quadruple Donker abdijbier