- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak met tagliatelle en peulen
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de uiteindes van de peulen en halveer de snoeptomaten.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking) en mix met de room en de pilipili tot een gladde saus.
-
Verhit 1/2 van de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de peulen en tomaten toe en overgiet met de basilicumroom. Laat 5 min. pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de tagliatellenestjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. goudbruin langs elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groentjes onder de tagliatelle, serveer met de minuutsteak en werk af met een blaadje basilicum.
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Postel Dubbel Donker abdijbier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Snipper de ui en het knoflook fijn. Verwijder de uiteindes van de peulen en halveer de snoeptomaten.
-
Pluk de blaadjes van de basilicum (hou enkele blaadjes apart voor de afwerking) en mix met de room en de pilipili tot een gladde saus.
-
Verhit 1/2 van de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook 1 min. glazig. Voeg de peulen en tomaten toe en overgiet met de basilicumroom. Laat 5 min. pruttelen en breng op smaak met peper en zout.
-
Kook de tagliatellenestjes in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat uitlekken.
-
Verhit intussen de rest van de olijfolie in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. goudbruin langs elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng de groentjes onder de tagliatelle, serveer met de minuutsteak en werk af met een blaadje basilicum.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château La France A.O.P. Bordeaux Supérieur Bier Postel Dubbel Donker abdijbier