In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(5 min.)
Schil de aardappelen en de wortelen en snij in stukken.
Snipper de peterselie fijn.
Bereiding:
Kook de stukken aardappel en de wortel 20 min. gaar in water. Voeg 10 min. voor het einde van de kooktijd de erwten en 5 min. voor het einde het vlees toe. Giet af.
Mix alles fijn en roer er de fijngesnipperde peterselie onder.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(5 min.)
Schil de aardappelen en de wortelen en snij in stukken.
Snipper de peterselie fijn.
Bereiding:
Kook de stukken aardappel en de wortel 20 min. gaar in water. Voeg 10 min. voor het einde van de kooktijd de erwten en 5 min. voor het einde het vlees toe. Giet af.
Mix alles fijn en roer er de fijngesnipperde peterselie onder.