- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak met zomerse stoemp van ijsbergsla
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo 'Barrel Aged' D.O. Toro - Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak het bieslook fijn.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 min. aan elke zijde. Kruid met peper en zout.
-
Pureer de aardappelen en meng er de zure room en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Meng de ijsbergsla onder de aardappelpuree.
-
Afwerking:
-
Snij de minuutsteaks in reepjes en serveer met de puree.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in kleine blokjes. Kook ± 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Snij intussen 100 g ijsbergsla in kleine stukken. Snipper ook 2 stengels bieslook fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie en bak 30 g minuutsteak 1 min. gaar. Kruid met een beetje peper. 4 Meng alles onder elkaar en snij in hapklare stukken.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo 'Barrel Aged' D.O. Toro - Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
10 min.
-
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken.
-
Hak het bieslook fijn.
-
Snij de sla in fijne reepjes.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelen 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Smelt intussen de boter in een braadpan en bak de minuutsteaks 1 min. aan elke zijde. Kruid met peper en zout.
-
Pureer de aardappelen en meng er de zure room en het bieslook onder. Kruid met peper en zout.
-
Meng de ijsbergsla onder de aardappelpuree.
-
Afwerking:
-
Snij de minuutsteaks in reepjes en serveer met de puree.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (25 min.) 1 Schil 50 g aardappelen en snij in kleine blokjes. Kook ± 20 min. gaar in een bodempje water. 2 Snij intussen 100 g ijsbergsla in kleine stukken. Snipper ook 2 stengels bieslook fijn. 3 Verhit 1 koffiel. plantaardige olie en bak 30 g minuutsteak 1 min. gaar. Kruid met een beetje peper. 4 Meng alles onder elkaar en snij in hapklare stukken.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel Donker abdijbier Wijn Dama de Toro Tempranillo 'Barrel Aged' D.O. Toro - Spanje