Minuutsteak met zomerse tagliatelle in knoflookdressing
Minuutsteak met zomerse tagliatelle in knoflookdressing

Minuutsteak met zomerse tagliatelle in knoflookdressing

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 3163 kj
Energie 756 kcal
Vet 27.7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 76.4 g
Suiker 7 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 46.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Snij de snoeptomaten in 4, hak de rucola grof en snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en de ciderazijn. Kruid met peper en zout.

  3. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Meng intussen de snoeptomaten met de rucola en de blokjes avocado. Breng op smaak met de vinaigrette.

  5. Smelt de boter in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de minuutsteak in reepjes en meng de pasta met de salade. Schik er de kaasblokjes en reepjes steak bovenop.

Tip

Baby eet mee + 6 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 30 g tagliatelle, 70 g kerstomaten in stukjes en 25 g minuutsteak 10 min. gaar in water. Giet af. 2 Voeg 1 koffiel. plantaardige olie en 30 g vruchtvlees van avocado toe en mix tot een puree.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 30 min.
  2. Snij de snoeptomaten in 4, hak de rucola grof en snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Snipper het knoflook fijn en meng met de olijfolie en de ciderazijn. Kruid met peper en zout.

  3. Kook de tagliatelle in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  4. Meng intussen de snoeptomaten met de rucola en de blokjes avocado. Breng op smaak met de vinaigrette.

  5. Smelt de boter in een pan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. aan elke kant op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.

  6. Snij de minuutsteak in reepjes en meng de pasta met de salade. Schik er de kaasblokjes en reepjes steak bovenop.

Tip

Baby eet mee + 6 maand Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1 Kook 30 g tagliatelle, 70 g kerstomaten in stukjes en 25 g minuutsteak 10 min. gaar in water. Giet af. 2 Voeg 1 koffiel. plantaardige olie en 30 g vruchtvlees van avocado toe en mix tot een puree.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 3163 kj
Energie 756 kcal
Vet 27.7 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraat 76.4 g
Suiker 7 g
Vezel 6.9 g
Eiwit 46.7 g
Zout 1.5 g
natrium 0.6 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Rochefort 8 donker trappistenbier Wijn Hérésie rood A.O.P. Corbières Gérard Bertrand

Bekijk het recept digitaal