- Bewaar

- Bewaar
Minuutsteak , noedels met Thaise groenten en mango
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blonde trappist Wijn Château Larose Trintaudon Cru Bourgeois Supérieur A.O.P. Haut-Médoc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de uiteinden van de peultjes.
-
Laat de noedels weken in koud water en maak los met een vork. Giet af.
-
Hak de pinda's grof.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van het rode pepertje. Snipper het knoflook en het pepertje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok of in een pan met een hoge rand. Stoof de peultjes en de stoofgroenten 5 min. Voeg de oestersaus toe.
-
Roer er de noedels en de mango onder, en laat nog 1 à 2 min. roerbakken. Kruid met peper.
-
Verwarm intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant, samen met het knoflook en het rode pepertje. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geroosterde pinda's.
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blonde trappist Wijn Château Larose Trintaudon Cru Bourgeois Supérieur A.O.P. Haut-Médoc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Verwijder de uiteinden van de peultjes.
-
Laat de noedels weken in koud water en maak los met een vork. Giet af.
-
Hak de pinda's grof.
-
Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes van 1 cm.
-
Verwijder de pitjes en de zaadlijsten van het rode pepertje. Snipper het knoflook en het pepertje fijn.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok of in een pan met een hoge rand. Stoof de peultjes en de stoofgroenten 5 min. Voeg de oestersaus toe.
-
Roer er de noedels en de mango onder, en laat nog 1 à 2 min. roerbakken. Kruid met peper.
-
Verwarm intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de minuutsteak 1 à 2 min. goudbruin aan elke kant, samen met het knoflook en het rode pepertje. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met de geroosterde pinda's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Achel Blond Blonde trappist Wijn Château Larose Trintaudon Cru Bourgeois Supérieur A.O.P. Haut-Médoc