Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas
Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas

Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 899 kcal
Vet 59.4 g
Verzadigd vet 21.9 g
Koolhydraat 13.8 g
Suiker 12.5 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 72.5 g
Zout 4.9 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bereiding in de keuken (10 min.)
  3. Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.

  5. Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.

  6. Bereiding:
  7. Bereiding op de barbecue
  8. Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.

  9. Afwerking:
  10. Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Bereiding in de keuken (10 min.)
  3. Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.

  4. Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.

  5. Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.

  6. Bereiding:
  7. Bereiding op de barbecue
  8. Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.

  9. Afwerking:
  10. Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 899 kcal
Vet 59.4 g
Verzadigd vet 21.9 g
Koolhydraat 13.8 g
Suiker 12.5 g
Vezel 4.4 g
Eiwit 72.5 g
Zout 4.9 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône

Bekijk het recept digitaal