- Bewaar

- Bewaar
Mixed grill met salade van watermeloen en geitenkaas
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.
-
Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Bereiding in de keuken (10 min.)
-
Snij de rode ui in fijne halvemaantjes. Meng er de olijfolie en de balsamicoazijn onder. Kruid met peper en zout.
-
Snij het vruchtvlees van de watermeloen in blokjes van 1 cm.
-
Meng de watermeloen met de rucola, de blauwe bessen, de blaadjes basilicum en de vinaigrette van rode ui. Bestrooi met de blokjes geitenkaas.
-
Bereiding:
-
Bereiding op de barbecue
-
Bak de kippenpilons en de ribbetjes 20 à 30 min. op een matig warme barbecue. Reken voor de worsten 15 min. Keer ze regelmatig om en prik er niet in. Bak de countrysteaks 2 min. aan elke kant op een hete barbecue.
-
Afwerking:
-
Geef er sneetjes stokbrood of hotelbroodjes bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Grimbergen Hop Karakter Blond abdijbier Wijn Caves Saint-Pierre Vieilles Vignes A.O.P. Côtes du Rhône