In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(15 min. + 30 min. marineren)
Schil de mango en snij het vruchtvlees in 20 blokjes.
Snipper de basilicumblaadjes fijn en rasp de gember fijn. Breng op smaak met de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout. Giet over de mango, roer goed en laat 30 min. marineren.
Bereiding:
Snij elk sneetje ham in 4 gelijke reepjes.
Steek telkens 1 reepje ham, 1 mozzarellabolletje en 1 mangoblokje op 20 leuke prikkers.
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Voorbereiding:
(15 min. + 30 min. marineren)
Schil de mango en snij het vruchtvlees in 20 blokjes.
Snipper de basilicumblaadjes fijn en rasp de gember fijn. Breng op smaak met de olijfolie, de balsamicoazijn, peper en zout. Giet over de mango, roer goed en laat 30 min. marineren.
Bereiding:
Snij elk sneetje ham in 4 gelijke reepjes.
Steek telkens 1 reepje ham, 1 mozzarellabolletje en 1 mangoblokje op 20 leuke prikkers.