- Bewaar

- Bewaar
Mozzarella met parmaham en mangoblokjes op een bedje van asperges
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Luberon A.O.P. Les Hauts Rocs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de asperges 5 min. in lichtgezouten water zonder deksel. Giet af.
-
Snij intussen de mozzarella in 8 fijne plakjes en de parmaham in 2.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mangoblokjes met het fijngesnipperde pepertje, de olijfolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Leg een bedje van asperges op de borden en leg er afwisseld de plakjes mozzarella en de halve sneetjes parmaham op. Werk af met de mangoblokjes en versier met basilicum.
-
Afwerking:
-
Dien op met fijne sneetjes stokbrood.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Luberon A.O.P. Les Hauts Rocs
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Kook de asperges 5 min. in lichtgezouten water zonder deksel. Giet af.
-
Snij intussen de mozzarella in 8 fijne plakjes en de parmaham in 2.
-
Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.
-
Bereiding:
-
Meng de mangoblokjes met het fijngesnipperde pepertje, de olijfolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.
-
Leg een bedje van asperges op de borden en leg er afwisseld de plakjes mozzarella en de halve sneetjes parmaham op. Werk af met de mangoblokjes en versier met basilicum.
-
Afwerking:
-
Dien op met fijne sneetjes stokbrood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Luberon A.O.P. Les Hauts Rocs