Mozzarella met parmaham en mangoblokjes op een bedje van asperges
Mozzarella met parmaham en mangoblokjes op een bedje van asperges

Mozzarella met parmaham en mangoblokjes op een bedje van asperges

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 215 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 4.8 g
Eiwit 13.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Kook de asperges 5 min. in lichtgezouten water zonder deksel. Giet af.

  4. Snij intussen de mozzarella in 8 fijne plakjes en de parmaham in 2.

  5. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.

  6. Scheur de blaadjes basilicum.

  7. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.

  8. Bereiding:
  9. Meng de mangoblokjes met het fijngesnipperde pepertje, de olijfolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.

  10. Leg een bedje van asperges op de borden en leg er afwisseld de plakjes mozzarella en de halve sneetjes parmaham op. Werk af met de mangoblokjes en versier met basilicum.

  11. Afwerking:
  12. Dien op met fijne sneetjes stokbrood.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Kook de asperges 5 min. in lichtgezouten water zonder deksel. Giet af.

  4. Snij intussen de mozzarella in 8 fijne plakjes en de parmaham in 2.

  5. Schil de mango en snij het vruchtvlees in blokjes van 1/2 cm.

  6. Scheur de blaadjes basilicum.

  7. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snipper heel fijn.

  8. Bereiding:
  9. Meng de mangoblokjes met het fijngesnipperde pepertje, de olijfolie en de sherryazijn. Kruid met peper en zout.

  10. Leg een bedje van asperges op de borden en leg er afwisseld de plakjes mozzarella en de halve sneetjes parmaham op. Werk af met de mangoblokjes en versier met basilicum.

  11. Afwerking:
  12. Dien op met fijne sneetjes stokbrood.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 215 kcal
Vet 15.8 g
Koolhydraat 4.8 g
Eiwit 13.4 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Hoegaarden Witbier Wijn Luberon A.O.P. Les Hauts Rocs

Bekijk het recept digitaal