Mueslipannenkoeken
Mueslipannenkoeken

Mueslipannenkoeken

35 min.
Lunch
10 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 201 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 28.7 g
Eiwit 6.6 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de bloem met de eieren, de muesli en de melk. Schil de appel, rasp hem en voeg hem samen met 1 eetl. ahornsiroop en een snuifje zout bij het deegmengsel. Laat daarna minstens 15 min. rusten.

  3. Pel intussen de banaan en snij in schijfjes. Pers de limoen.

  4. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een hete pan en bak de pannenkoeken ongeveer 1 min. aan elke kant (hou ze warm tussen 2 borden).

  5. Afwerking:
  6. Dien de pannenkoeken op met schijfjes banaan, wat ahornsiroop en een beetje limoensap.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Meng de bloem met de eieren, de muesli en de melk. Schil de appel, rasp hem en voeg hem samen met 1 eetl. ahornsiroop en een snuifje zout bij het deegmengsel. Laat daarna minstens 15 min. rusten.

  3. Pel intussen de banaan en snij in schijfjes. Pers de limoen.

  4. Smelt telkens 1 koffiel. boter in een hete pan en bak de pannenkoeken ongeveer 1 min. aan elke kant (hou ze warm tussen 2 borden).

  5. Afwerking:
  6. Dien de pannenkoeken op met schijfjes banaan, wat ahornsiroop en een beetje limoensap.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 201 kcal
Vet 6.6 g
Koolhydraat 28.7 g
Eiwit 6.6 g

Bekijk het recept digitaal