- Bewaar

- Bewaar
Mueslipannenkoeken
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met de eieren, de muesli en de melk. Schil de appel, rasp hem en voeg hem samen met 1 eetl. ahornsiroop en een snuifje zout bij het deegmengsel. Laat daarna minstens 15 min. rusten.
-
Pel intussen de banaan en snij in schijfjes. Pers de limoen.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een hete pan en bak de pannenkoeken ongeveer 1 min. aan elke kant (hou ze warm tussen 2 borden).
-
Afwerking:
-
Dien de pannenkoeken op met schijfjes banaan, wat ahornsiroop en een beetje limoensap.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Meng de bloem met de eieren, de muesli en de melk. Schil de appel, rasp hem en voeg hem samen met 1 eetl. ahornsiroop en een snuifje zout bij het deegmengsel. Laat daarna minstens 15 min. rusten.
-
Pel intussen de banaan en snij in schijfjes. Pers de limoen.
-
Smelt telkens 1 koffiel. boter in een hete pan en bak de pannenkoeken ongeveer 1 min. aan elke kant (hou ze warm tussen 2 borden).
-
Afwerking:
-
Dien de pannenkoeken op met schijfjes banaan, wat ahornsiroop en een beetje limoensap.