- Bewaar

- Bewaar
Mueslirepen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Hak de noten fijn. Snij het gedroogde fruit in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Meng de havermout met de fijngehakte noten en de stukjes gedroogd fruit.
-
Verwarm de rietsuiker, de lichtbruine suiker, de honing, de boter en de olie in een kookpot op een zacht vuurtje, tot de suiker volledig is opgelost en u een vloeibaar mengsel hebt.
-
Giet het mengsel over de havermout en meng goed.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er het mueslideeg over. Druk goed aan.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven tot een goudbruine koek.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Snij de koek in repen en bewaar in een afgesloten koekendoos. U kan het best stukjes bakpapier tussen de repen leggen zodat ze niet aan elkaar plakken.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Hak de noten fijn. Snij het gedroogde fruit in stukjes.
-
Verwarm de oven voor op 170 °C.
-
Meng de havermout met de fijngehakte noten en de stukjes gedroogd fruit.
-
Verwarm de rietsuiker, de lichtbruine suiker, de honing, de boter en de olie in een kookpot op een zacht vuurtje, tot de suiker volledig is opgelost en u een vloeibaar mengsel hebt.
-
Giet het mengsel over de havermout en meng goed.
-
Bekleed een bakplaat met bakpapier en verdeel er het mueslideeg over. Druk goed aan.
-
Bak 25 min. in de voorverwarmde oven tot een goudbruine koek.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Snij de koek in repen en bewaar in een afgesloten koekendoos. U kan het best stukjes bakpapier tussen de repen leggen zodat ze niet aan elkaar plakken.