- Bewaar

- Bewaar
Muffins met broccoli en courgette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccoli in roosjes en hak de helft grof. Hou de andere helft opzij.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de ongeschilde courgette en duw er met een lepel het vocht uit.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem samen met het ei, de olijfolie en de melk in een grote mengkom tot een homogene massa. Kruid met peper en zout en voeg de Special Mix en de geraspte parmezaan toe.
-
Roer de geraspte courgette, de lente-uitjes, het knoflook en de grofgehakte broccoli onder het deeg.
-
Doe 12 papieren muffinvormpjes in een muffinbakvorm en verdeel er 2/3 van het deeg over. Duw een broccoliroosje in elk vormpje en bedek volledig met de rest van het deeg.
-
Zet de muffins ± 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snij de broccoli in roosjes en hak de helft grof. Hou de andere helft opzij.
-
Snipper het knoflook en de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de ongeschilde courgette en duw er met een lepel het vocht uit.
-
Rasp de parmezaan.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de bloem samen met het ei, de olijfolie en de melk in een grote mengkom tot een homogene massa. Kruid met peper en zout en voeg de Special Mix en de geraspte parmezaan toe.
-
Roer de geraspte courgette, de lente-uitjes, het knoflook en de grofgehakte broccoli onder het deeg.
-
Doe 12 papieren muffinvormpjes in een muffinbakvorm en verdeel er 2/3 van het deeg over. Duw een broccoliroosje in elk vormpje en bedek volledig met de rest van het deeg.
-
Zet de muffins ± 25 min. in de voorverwarmde oven.