- Bewaar

- Bewaar
Muffins met druiven en parelsuiker
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de boter in een steelpan op een zacht vuur.
-
Snij de druiven in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Giet de gesmolten boter samen met de melk in een mengkom. Klop er één voor één de eieren onder. Voeg de druiven toe.
-
Meng het bakpoeder, de kaneel, de suiker en het zout onder de bloem.
-
Voeg voorzichtig de bloemmengeling toe aan de eieren.
-
Doe 6 papieren vormpjes in een muffinbakvorm en verdeel er het beslag over. Bestrooi met parelsuiker.
-
Zet de muffins 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Smelt de boter in een steelpan op een zacht vuur.
-
Snij de druiven in 4.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Giet de gesmolten boter samen met de melk in een mengkom. Klop er één voor één de eieren onder. Voeg de druiven toe.
-
Meng het bakpoeder, de kaneel, de suiker en het zout onder de bloem.
-
Voeg voorzichtig de bloemmengeling toe aan de eieren.
-
Doe 6 papieren vormpjes in een muffinbakvorm en verdeel er het beslag over. Bestrooi met parelsuiker.
-
Zet de muffins 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.