- Bewaar

- Bewaar
Multicolorsla met quinoa en kerriescampi's
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog. Bestrooi met 1 koffiel. kerriepoeder.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in gelijke partjes en besprenkel met het citroensap.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de multicolorsla en de kervel grof.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Meng de walnotenolie, de sherryazijn en 1 koffiel. kerriepoeder onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de sla en de kervel onder de quinoa. Schik er de avocado en de kerstomaten op. Besprenkel met de kerriedressing.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de scampi's 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de gebakken scampi's op de salade.
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de scampi's oppervlakkig ontdooien en dep droog. Bestrooi met 1 koffiel. kerriepoeder.
-
Snij het vruchtvlees van de avocado in gelijke partjes en besprenkel met het citroensap.
-
Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud water.
-
Snij de multicolorsla en de kervel grof.
-
Snij de kerstomaten in 2.
-
Meng de walnotenolie, de sherryazijn en 1 koffiel. kerriepoeder onder de mayonaise en kruid met peper en zout.
-
Bereiding:
-
Kook de quinoa gaar in de kippenbouillon (kooktijd: zie verpakking).
-
Meng de sla en de kervel onder de quinoa. Schik er de avocado en de kerstomaten op. Besprenkel met de kerriedressing.
-
Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de scampi's 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Schik de gebakken scampi's op de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Chimay Goud Blond Trappistenbier Wijn Casa Mayor Chardonnay Old Vines D.O. Colchagua Valley Chili