- Bewaar

- Bewaar
Mummies om te dippen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij 6 lange, fijne repen van het vel bladerdeeg.
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken. Snij elke olijf in 9 reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Wikkel de reepjes bladerdeeg rond de worsten. Laat aan 1 uiteinde een stukje van de worst vrij voor het gezichtje en maak er met een mesje 3 inkepingen in voor de oogjes en het mondje. Steek er de reepjes olijf in.
-
Leg de mummies naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bak 15 à 20 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dipsaus: meng de mosterd en de ketchup onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij 6 lange, fijne repen van het vel bladerdeeg.
-
Spoel de olijven onder koud water en laat uitlekken. Snij elke olijf in 9 reepjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Wikkel de reepjes bladerdeeg rond de worsten. Laat aan 1 uiteinde een stukje van de worst vrij voor het gezichtje en maak er met een mesje 3 inkepingen in voor de oogjes en het mondje. Steek er de reepjes olijf in.
-
Leg de mummies naast elkaar op een bakplaat met bakpapier. Bak 15 à 20 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Maak intussen de dipsaus: meng de mosterd en de ketchup onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.