- Bewaar

- Bewaar
Nasi goreng
Onze drankensuggesties
Bier Pater Lieven Tripel Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de wortelen en de gember.
-
Hak de cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Klop intussen de eieren los. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan of wok en roerbak de losgeklopte eieren gaar. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de helft van de lente-uitjes enkele minuten.
-
Voeg de oesterzwammen, de wortelen en de paprika toe en roerbak 7 à 8 min. Bak de diepgevroren erwten de laatste 5 min. mee. Meng er de sojascheuten onder en roerbak nog 2 min.
-
Voeg de rijst, de roereieren, de geraspte gember en de sojasaus toe aan de groenten. Kruid met zwarte peper en zout en meng onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de lente-uitjes, de sesamzaadjes en de cashewnoten.
Onze drankensuggesties
Bier Pater Lieven Tripel Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika. Snij in fijne reepjes.
-
Scheur de oesterzwammen in 4.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Rasp de wortelen en de gember.
-
Hak de cashewnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Klop intussen de eieren los. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan of wok en roerbak de losgeklopte eieren gaar. Haal uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in dezelfde pan en roerbak de helft van de lente-uitjes enkele minuten.
-
Voeg de oesterzwammen, de wortelen en de paprika toe en roerbak 7 à 8 min. Bak de diepgevroren erwten de laatste 5 min. mee. Meng er de sojascheuten onder en roerbak nog 2 min.
-
Voeg de rijst, de roereieren, de geraspte gember en de sojasaus toe aan de groenten. Kruid met zwarte peper en zout en meng onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Werk af met de rest van de lente-uitjes, de sesamzaadjes en de cashewnoten.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Pater Lieven Tripel Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay - I.G.P. Pays d'Oc