- Bewaar

- Bewaar
Noedels met krokante groenten en gegrilde veggiestukjes
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 8 Donker trappistenbier Wijn Pétalos de Aresan Tempranillo Rosé D.O. Vino de la Tierra de Castilla Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min)
-
Snij de peterselie en de munt grof.
-
Schil de wortelen en snij in dunne staafjes.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in dunne reepjes.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de mihoen gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers intussen de gember fijn en meng met 1 eetl. sojasaus, de sesamolie, de sriracha, de limoenzeste en het sap.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de groenten en de helft van de lente-uitjes 2 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok en voeg toe aan de mihoen. Overgiet met de gemberdressing.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de veggiestukjes 3 min.
-
Voeg de veggiestukjes, de verse kruiden en 1 eetl. sojasaus toe aan de mihoen en meng onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mihoen over de borden en werk af met de geroosterde sesamzaadjes en de rest van de lente-uitjes.
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 8 Donker trappistenbier Wijn Pétalos de Aresan Tempranillo Rosé D.O. Vino de la Tierra de Castilla Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min)
-
Snij de peterselie en de munt grof.
-
Schil de wortelen en snij in dunne staafjes.
-
Snij de radijzen in dunne plakjes.
-
Snij de lente-uitjes fijn.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij de stronken in dunne reepjes.
-
Rasp de limoenschil (niet het wit) en pers de limoen.
-
Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Bereiding:
-
Kook de mihoen gaar in water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Pers intussen de gember fijn en meng met 1 eetl. sojasaus, de sesamolie, de sriracha, de limoenzeste en het sap.
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een wok en bak de groenten en de helft van de lente-uitjes 2 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok en voeg toe aan de mihoen. Overgiet met de gemberdressing.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. olijfolie in de wok en bak de veggiestukjes 3 min.
-
Voeg de veggiestukjes, de verse kruiden en 1 eetl. sojasaus toe aan de mihoen en meng onder elkaar.
-
Afwerking:
-
Verdeel de mihoen over de borden en werk af met de geroosterde sesamzaadjes en de rest van de lente-uitjes.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Rochefort 8 Donker trappistenbier Wijn Pétalos de Aresan Tempranillo Rosé D.O. Vino de la Tierra de Castilla Spanje