- Bewaar

- Bewaar
Noedels met tofureepjes, spitskool en peultjes
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Barbãr sterk blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de spitskool in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes.
-
Schil de wortelen, snij ze in de lengte in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Schil de gember en rasp fijn. Snipper het knoflook en de ui fijn. Snij de limoen in 2 en pers 1 helft uit. Snij de andere helft in partjes.
-
Verhit 1 el arachideolie in een wokpan en stoof de ui, het knoflook en de gember 4 min. Roer regelmatig.
-
Meng intussen voor de saus 5 el arachideolie met de sesamolie, de agavesiroop, de sojasaus en het limoensap.
-
Voeg de spitskool, de wortelen en de peultjes toe aan de wok en stoof al roerend 8 min. Doe de groenten in een kom en hou warm.
-
Verhit de rest van de arachideolie in de wokpan en bak de tofoereepjes 4 min. Voeg de gekookte noedels, de gestoofde groenten en de saus toe. Laat alles nog even opwarmen. Verdeel de wok over borden en serveer met een partje limoen.
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Barbãr sterk blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
30 min.
-
Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Snij intussen de spitskool in de lengte in 2, verwijder de harde kern en snij de rest in fijne reepjes.
-
Schil de wortelen, snij ze in de lengte in 2 en vervolgens in halvemaantjes.
-
Schil de gember en rasp fijn. Snipper het knoflook en de ui fijn. Snij de limoen in 2 en pers 1 helft uit. Snij de andere helft in partjes.
-
Verhit 1 el arachideolie in een wokpan en stoof de ui, het knoflook en de gember 4 min. Roer regelmatig.
-
Meng intussen voor de saus 5 el arachideolie met de sesamolie, de agavesiroop, de sojasaus en het limoensap.
-
Voeg de spitskool, de wortelen en de peultjes toe aan de wok en stoof al roerend 8 min. Doe de groenten in een kom en hou warm.
-
Verhit de rest van de arachideolie in de wokpan en bak de tofoereepjes 4 min. Voeg de gekookte noedels, de gestoofde groenten en de saus toe. Laat alles nog even opwarmen. Verdeel de wok over borden en serveer met een partje limoen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier Barbãr sterk blond bier